Laddar upp och återansluter med Sunshine, Nature och Banana Açaí med Jamie Rockers

Kirra Bixby
2 min read Livsstil
Category Livsstil
Date
Read time 2 minutes
Author Kirra Bixby
Recharging and Reconnecting with Sunshine, Nature and Banana Açaí with Jamie Rockers

Som en upptagen mamma kan vikten av ensamtid ibland undkomma oss, vilket är anledningen till att jag manifesterar fler soloträffar med mig själv för att ge näring till kropp och själ och ta en stund att andas - mer egenvård!

Jag fann mig själv med en stund av ledig tid som inte kommer så ofta nu för tiden. Med ett litet barn som springer runt och driver mitt eget företag – tid är något jag inte har så mycket av, särskilt fritid. Jag stoppade en balja med SAMBAZON Frozen Scoopable Açaí med Banana i min kylväska, tog en bok och några solglasögon för att gå ut. Vårens solljus är verkligen det bästa, eller hur? Det lovar så mycket för de kommande månaderna.

jamie banana

SAMBAZON Frozen Scoopable Açai hade aldrig smakat bättre än i det ögonblicket. Jag kunde verkligen finslipa på den superlena krämiga konsistensen på Açai – SÅ SÅ bra. Ärligt talat, det faktum att jag inte åt hela badkaret är bortom mig och den nya bananversionen är WOW. Vanligtvis skulle jag rekommendera ett smoothie-recept, men det här är definitivt ett att njuta av direkt från badkaret, allt du behöver är en sked! Den här nya blandningen kommer definitivt att gå till i vårt hushåll för en snabb efterrätt eller eftermiddagssnack, medan originalet kommer att fyllas upp för en läcker Açaí-skål.

banana sorbet

Som en själverkänd hudvårdsentusiast är det lika viktigt att ge näring från insidan, Açai innehåller antioxidanter och även hälsosamma omegas som 3,6 och 9. SAMBAZON'S Açaí är också Fairtrade, organiskt och etiskt framställt vilket gör det bra ...bäst verkligen. Så här är varmare väder och soloträffar i parken med en balja med den nya bananblandningen.

Kirra Bixby

Kirra Bixby is the Omni-Channel Marketing Manager at SAMBAZON and has been working in digital marketing for 7 years. Majoring in Communication and Media Studies with a focus on Journalism at the University of San Diego has provided her with a wealth of writing experience for different platforms and publications. Kirra is a lover of the outdoors, adventure, and all things Açaí, and enjoys sharing her perspective through digital media.

Together we Açaí

Get recipes, tips, and inspiration delivered to your inbox.

Comments

(0 Comments)

Please note, comments need to be approved before they are published.